Ibanez Artcore custom AS 103 lefthanded

15.03.2019. 21:34
2800.00 kn
Ovaj oglas je istekao
48
Prodajem navedenu semi hollow gitaru za ljevake u vrlo dobrom stanju, tijelo od javora - doble cut oblika, težine 3.8 kg, top je flamed maple, rosewood fingerboard 12" radiusa sa abalone inlays-ima, 22 polja, medium jumbo nickel silver frets, nut je širine 43mm, skala 24.75, most je Tuno-o-matic sa quick change tailpeace-om, a umjesto tvorničkih su ugrađeni Thomas S 58 Alnico II humbuckeri. Prekrasan vintage sunburst finish i hardware sa minornim tragovima korištenjaa, gitara ima binding, na vratu i tijelu. Za ljubitelje bluesa, jazza i rocka instrument za poželjeti. Ne proizvodi se više, rijetkost je na našim prostorima i prednjači u kvaliteti izrade i vizuelnim detaljima u odnosu na ostale semihollow gitare na tržištu (npr. Epiphone dot). U cijeni je i originalni hardcase koji ima tragove korištenja izvana no služi svrsi.

Moguća osobna proba na mojoj adresi stanovanja uz prethodnu najavu u za to dogovorenom terminu ili moguće slanje dostavnom službom po Vašem izboru. Plaćanje solarno ili uplata na bankovni račun ovisno o načinu preuzimanja gitare.

Preferiram prije svega prodaju za keš i shodno tome stoji gore navedena cijena. Dakle, 2800kn keša sa koferom !!!

Fotografije predstavljaju stvarni predmet prodaje. Za više info najbolje nazvati u razumno doba dana ili kontaktirati putem PM/Vibera/Whatsappa. Na sms NE odgovaram.

KONTAKT: 095/ 512 18 81
EMAIL: donmelax@[link]