Kazalište u Močvari

Koje predstave pogledati? Saznajte gdje su u gradu nalaze najbolji Stand up komičari....Kultruno se uzidžite jer svaki mjesec dijelimo besplatne karte za raznorazne kazališne predstave i Stand up nastupe:)

Moderator: dida

Kazalište u Močvari

PostPostao/la badanijel » Pon stu 18, 2013 9:47 pm

Topic za praćenje kazališnih večeri u Močvari.


UTORAK 19.11.2013 • MOČVARA • VRATA 20:00 • POČETAK 20:30 • UPAD 0 KN
KUM - KAZALIŠTE U MOČVARI
Otvoreno slam prvenstvo Hrvatske


besplatan upad

Nakon više od godinu dana pauze, SLAM poezija se vraća kući. Naši najjači slemeri su za to vrijeme radili djecu, izdavali knjige, liječili se od depresije, ali i dobili neke, nove pridružene članove i članice.

Dođite u Močvaru provjeriti u kakvoj su formi Dino Tremens, Dean Indžić, Zlatko Majsec, Ivan Laić, Dijana Ćurković, Vid Jeraj i mnogi, mnogi drugi. A kad ste već tamo, ponesite i tekicu u koju zapisujete svoju poeziju, jer će biti "open mike" te će svatko dobiti prigodu poetski se javno izraziti u starom, dobrom, demokratskom duhu slemera.

I to nije sve! Posjetitelji večeri dobijaju i posebnu bonus poslasticu u obliku antibožićnog performansa dramske grupe Močvarnog laboratorija!!! Dakle, poezija & performans u paketu:)

Performans "All I want for Christmas is..." su osmislile polaznice dramske radionice Močvarnog laboratorija iziritirane preuranjenim kičenjem grada u božičnom duhu.

Performans je rađen u sumnjivo prijateljskog atmosferi međusobnog razumijevanja i poštivanja. Kako će se dijeliti besplatni kolači, ne sumnjamo da će i odaziv biti spektakularan usprkos činjenici da se performans odvija u vrijeme kada hrvatski nogometaši šire prijateljstvo sa islandskim kolegama.

Moderira: MARIO KOVAČ

Link:
http://www.mochvara.hr/program/info/kum ... rij-131119
https://www.facebook.com/events/178074652389611

Slika
badanijel
 
Postovi: 119
Pridružen: Pon ožu 05, 2012 12:36 am

Vrati se na: Kazalište, Stand up comedy...